danOpcine1

 

  

danOpcine1U obilježavanje Dana općine Hum na Sutli uključili su se i mališani Dječjeg vrtića Balončica. U srijedu, 25.04.2013. od 10,00-12,00 sati EKO PATROLA je obišla dvorište i okoliš dječjeg vrtića i pokupili su svaki papirić koji se našao na tom terenu. Bili su jako ponosni što su i oni dali mali doprinos uređenju općine u kojoj žive i koju jako vole.

Istog dana od 16,00-18,00 sati organizirana su „Otvorena vrata vrtića“. Pozvana su sva djeca predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole na igru i druženjdanOpcine2e u dječji vrtić. Ponuđene su im razne aktivnosti kao npr. gradimo dvorac, izrađujemo krune, čarobne štapiće, mačeve, čitanje najljepših bajki, ples uz vedru glazbu, karaoke, likovna igraonica. A za dječji domjenak pobrinula se općina Hum na Sutli koja je za sudionike pripremila mnogo grickalica, soka i ostalih delicija koje djeca vole.

         Bio je to još jedan od vrlo lijepih dana u vrtiću, ispunjen dječjim smijehom i veseljem, a i tetama je srce zatitralo kad su vidjele bivše polaznike vrtića koji se rado dođu poigrati u uvijek njihov vrtić.