U petak, 14.12.2018. u sportskoj dvorani Osnovne škole Viktora Kovačića,  Produkcija Z iz Splita izvela je lutkarski mjuzikl za djecu „Kako je Srećko spasio Božić?“ za djecu iz dječjeg vrtića i djecu predškolske dobi koja ne polaze vrtić. Na kraju predstave pojavio se Djed Mraz koji je podijelio darove.

Predstavu i darove financirala je Općina Hum na Sutli.

U ponedjeljak, 17.12.2018. došli su nam u posjet Moto Mrazovi i načelnik općine Zvonko Jutriša. Djeca su im zapjevala pjesmicu. Moto Mrazovi su ih posjeli na motore i time izazvali veliko oduševljenje. Podijelili su im slatke darove, a nisu zaboravili ni našu djecu jasličke dobi te su i njih darivali.

Bilo je to veliko iznenađenje za sve nas, jer druženje s Moto Mrazovima se dogodilo prvi puta u povijesti vrtića.

Zahvaljujemo im na ideji, darovima, veselju i sreći koju su pružili našoj djeci.

U srijedu, 19.12.2018. posjetili su nas predstavnici poduzeća Vetropack Straža i pod bor stavili prekrasne darove te poželjeli djeci, njihovim roditeljima i djelatnicama vrtića sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Udruga pčelara “Humska pčela“ donijela nam je paket raznih vrsta meda, što nas je razveselilo, jer u ove hladne zimske dane dobro će doći fini i zdravi čaj s medom.

Svima koji su se u ovim predbožićnim danima sjetili na dječji vrtić i bilo na koji način razveselili našu djecu od srca zahvaljujemo i želimo mnogo mira, sreće i zdravlja povodom božićnih i novogodišnjih blagdana.