U petak, 31.5.2019. u kino – dvorani smo održali završnu svečanost i oprostili se od čak 36 budućih đaka. Publika je bila mnogobrojna, a svečanost je svojom nazočnošću uveličao i načelnik općine gdin. Zvonko Jutriša, koji se svima obratio prigodnim riječima.

Djeca su sa svojim tetama pripremila bogat program i pokazala koliko su svestrana. Bilo je tu stihova, pjesme, glume, plesa, a kroz program su nas vodile male voditeljice Lucija i Marta.  I mlađa djeca iz skupina Bubamare i Leptirići su se svojim točkama oprostila od velikih prijatelja.

Gosti su nam bili i predstavnici DVD – a Straža, koji su nam tijekom provođenja projekta „Adaptacija i opremanje dječjeg vrtića“ nesebično pomagali uvijek kada smo ih zvali. Uručili smo im skromnu zahvalnicu, a oni su donijeli lijepi dar za djecu.

Pri kraju programa pridružili su nam se gdin. Joži Lugarić s gitarom i gdin. Tihomir Večerić s harmonikom te smo program završili veselom zagorskom pjesmom, koju smo svi zajedno zapjevali.

Atmosfera je bila prepuna emocija. Odgojitelji su se zahvalili roditeljima na divnoj suradnji, a roditelji su svim djelatnicama vrtića održali dirljiv govor koji nam je izmamio suzu u oku. Poklonili su vrtiću televizor, koji će nam jako dobro doći u radu. Nakon priredbe slavlje se nastavilo uz domjenak koji smo zajedno s roditeljima pripremili u višenamjenskom prostoru vrtića.

Našim mini – maturantima želimo mnogo uspjeha i sreće u školi i neka ih prati najsretniji i najzdraviji životni put!