Poštovani i dragi roditelji,

prošlo je već mjesec i pol dana otkako je započela nova pedagoška 2020./2021. godina!

 Imamo potrebu svima Vam se zahvaliti na suradnji i razumijevanju koje svakodnevno iskazujete u odnosu na podršku u izgradnji kvalitetnih odnosa i ozračja u našem vrtiću, a isto tako i po pitanju odgovornog postupanja i pridržavanja mjera propisanih u cilju sprječavanja i suzbijanja COVID-19 i ostalih zaraznih bolesti. Iznimno nam je važna kvaliteta odgojno-obrazovnog rada koji se provodi u našem vrtiću, ozračje koje zajedno stvaramo, kao i razvoj partnerskih odnosa s Vama, roditeljima! S velikim zadovoljstvom možemo ustvrditi kako je protekli period, od 1. rujna do danas, na razini čitave ustanove protekao uspješno,  na način da smo se  PRIDRŽAVALI epidemioloških uputa ,te svakodnevne izazove zajedno rješavali i dogovarali djelovanje u najboljem interesu djeteta.

Epidemiološka situacija je ponovno uzela zamah i morat ćemo pojačano voditi brigu o tome  poštujući mjere zaštite, što se posebno odnosi na:

  • OBAVEZNO NOŠENJE MASKI
  • POŠTIVANJE FIZIČKE UDALJENOSTI
  • korištenje dezbarijera i dezinfekcije ruku,
  • redovito mjerenje temperature i praćenje eventualne pojave simptoma bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, otežano disanje, grlobolja, proljev, povraćanje i sl.).

Hvala Vam što o svim važnim informacijama vezanim uz zdravlje djeteta, obavještavate odgojitelje/ravnatelja te po povratku u vrtić, nakon odsustva djeteta radi zdravstvenih problema, donosite liječničke potvrde!

 Također Vam hvala na tome što Vaše dijete u vrtić dovodite do 8,00 sati jer nam to puno znači u organizacijskom smislu. Sigurni smo kako ćemo i nadalje zajedničkim snagama uspjeti postići uvjete za zdrav, siguran i sretan boravak djece u Dječjem vrtiću Balončica!

OSTANIMO ODGOVORNI I DALJE!

Čuvajmo sebe i svoje najbliže!

HVALA  u ime svih djelatnika Dječjeg vrtića Balončica!


Tekst obavijesti u PDF obliku