Poštovani roditelji!

Epidemiološka kriza ne jenjava te je i dalje nepovoljna i svakodnevno smo suočeni sa velikim brojem oboljelih.

Zaštitimo svoje najmlađe, sebe  i druge i pridržavajmo se uputa!

Sukladno uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanim za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, sve trenutne i važne preporuke prilagođene prostornim i organizacijskim mogućnostima Ustanove glase i provodit će se i dalje ovako

  1. NOŠENJE MASKE U PROSTORIMA VRTIĆA JE OBAVEZNA!!!!
  2. Ukoliko zaboravite masku dužni ste pozvoniti, te će Vam netko od djelatnika dati masku ako želite ući u prostore vrtića (prilikom dovođenja i odvođenja djeteta, u suprotnome morat ćete počekati vani pred ulaznim vratima, a netko od zaduženih djelatnika će preuzeti/predati dijete u matičnu skupinu)
  3. Svatko tko ULAZI u vrtić mora proći kroz dezbarijeru (kadica s dezinfekcijskom otopinom) koja se nalazi kod ulaznih vrata, te služi za dezinfekciju obuće, a zatim dezinficirati ruke
  4. Djeca također dezinficiraju obuću, a ruke peru sapunom i vodom prilikom ulaska u skupinu.
  5. Izbjegavajte zadržavanje i grupiranje u ili pred vrtićem.
  6. U pratnji djeteta može biti samo JEDAN RODITELJ/STARATELJ koji može ući u dječji vrtić do garderobnog ormarića, uz održavanje razmaka od 1,5 m u odnosu na druge.
  7. U garderobne prostore ulazite JEDAN PO JEDAN. Poštujte redoslijed i pridržavajte se uputa.
  8. Roditelji su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u vrtić te vrijednost temperature upisati na papir / ili bilježnicu te predati odgojitelju.
  9. Molimo Vas da dijete u vrtić dovodite najkasnije do 8 sati. U 8 sati vrata vrtića se zaključavaju.
  10. NE DOVODITE DIJETE U VRTIĆ UKOLIKO IMA IZRAŽENE OVE SIMPTOME; POVIŠENU TJELESNU TEMPERATURU, KAŠALJ, OTEŽANO DISANJE, PROLJEV, POVRAĆANJE, GRLOBOLJA..)

MOLIMO VAS OSTANIMO I DALJE  SVI ODGOVORNI TE ČUVAJMO  SVOJE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE NAŠE DJECE KAO I SVIH OSTALIH!

 

HVALA!

 Ravnateljica


Tekst obavijesti u PDF obliku