Veljača je mjesec koji je svima dobro poznat kao mjesec ljubavi i pokazivanja te ljubavi drugima pa su proteklog tjedna naši najmlađi razvijali taj osjećaj ljubavi, pripadanja i sigurnosti kroz različite aktivnosti.

Promatrali su fotografije simbola srca i Valentinova, zaljubljenih životinja, ali i fotografije samih sebe u situacijama kada je prijatelju bio potreban zagrljaj ili utjeha. Zabavljali su se i plesali uz pjesmice Prijateljstvo, Valentinovo i Kišobran za dvoje, spajali srca istih boja i veličina te pomagali odgojiteljicama u izradi ukrasa za sobu dnevnoga boravka. Već u vrtiću djeca imaju svoje simpatije i prve ljubavi.

Djeca iz odgojne skupine Zvončići i Leptirići obilježili su na prigodan način Valentinovo . Kratkim programom proslavili su Dan zaljubljenih u višenamjenskom prostoru vrtića .Osmijeh, radost i ples danas su odzvanjali našim vrtićem.

Djeca su uz pjesmu i poklone koje su pripremila za svoje prijatelje obilježila ovaj dan. Sve je bilo u znaku ljubavi, srca i radosti.

 Kako je tjedan izgledao možete pogledati u našoj fotogaleriji