Dječji tjedan u  Dječjem vrtiću Balončici (u matičnom objektu kao i u područnom objektu) obilježili smo raznovrsnim igrama i aktivnostima; razgovore o pravima djece, izradu plakata o važnosti poštivanja dječjih prava, likovne aktivnosti na temu prijateljstva… Dječji tjedan  je tradicionalna godišnja akcija pod motom „LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA“.

Ciljevi Dječjeg tjedna jesu da svi zajedno usmjerimo pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, da im u tim danima organiziramo posebne i prigodne igre i stvaralačke aktivnosti. Osim aktivnosti u vrtiću, vrtićke odgojne skupine „Zvončići“ i „ Leptirići“ organizirale su šetnju mjestom te su tom prigodom dijelili  letke (crteže djece s motom“ Ljubav djeci prije svega“) prolaznicima te tako razveselili mnoga lica.

Odgojna skupina „Ježići“ posjetili su sa svojim odgojiteljicama Područnu školu u Prišlinu gdje su ih dočekali prijatelji  i učiteljice na školskom igralištu te smo svi zajedno uživali u druženju pjevajući vesele pjesme te tako obilježili početak Dječjeg tjedan.

Za kraj ovog veselog i razigranog tjedna u Vrtiću je održana predstava „Prvi koraci u prometu“ koju  su djeca sa oduševljenjem pogledala!

Pogledajte našu fotogaleriju..