Dana 29.04.2022. povodom Dana Općine Hum na Sutli održana su Otvorena vrata vrtića Balončica. Tom prigodom obilježili smo i 25. godišnjicu rada Vrtića kao samostalne javne ustanove.

Tijekom cijeloga tjedna u vrtiću ( u matičnom i u podružnici) održane su razne aktivnosti povodom Dana općine.

Djeca su izrađivala kuće ( makete kuća),pjevala pjesme ,slikala, razgovarala o našem mjestu, igrala društvene igre ,plesala, šetala mjestom.. Djeca iz Dječjeg vrtića Balončica-Podružnica Prišlin posjetila su Dobrovoljno vatrogasno društvo u Prišlinu te se ovIm putem zahvaljujemo svim članovima društva DVD Prišlin koji su naše mališane lijepo ugostili i pokazali im svoju vatrogasnu opremu koja ih je jako razveselila.

Dan otvorenih vrata 29.04.2022. započeo je „slavljenički“. Ravnateljica Narodne knjižnice Hum na Sutli donijela nam prigodan poklon povodom Dana otvorenih vrata Vrtića te našeg rođendana  i ugodno nas  iznenadila. Vrtić je bio prekrasno uređen i spreman za našu proslavu koja je započela u popodnevnim satima sa pozdravnim riječima ravnateljice vrtića. Sve goste, također, pozdravio je načelnik Općine Hum na Sutli g . Zvonko Jutriša.  Kratak kulturno –umjetnički program započeo je dječjim stihovima te predstavom  „Pismo iz Zelengrada“ u izvedbi odgojiteljica i djece.

Nakon predstave slijedile su četiri EKO radionice, izložba fotografija i dječjih radova u višenamjenskom prostoru, te domjenak za sve prisutne goste za kojeg se pobrinula Općina Hum na Sutli. Kao uspomenu na ovaj dan svim posjetiteljima podijeljeni su  magnetići u  obliku kuće koje su izradila djeca iz starije odgojne skupine. Ovim putem zahvaljujemo se na velikom odazivu te svima koji su svojim dolaskom  uveličali ovaj naš dan.

Pogledajte našu fotogaleriju…