Proteklih dana u našem je vrtiću bilo posebno svečano, veselo i emotivno. Približio se kraj pedagoške godine ,a s njim i oproštaj naših predškolaraca od vrtićkih dana, svojih odgojiteljica i svih ostalih prijatelja s kojima su dijelili ove zanimljive dane svoga života. Okupljeni roditelji, bake i djedovi, braća i sestre te svi prisutni otpratili su predškolarace, buduće đake prvake u novo poglavlje njihovih života.

Predškolsko doba kao najvažnije razdoblje čovjekova život, period je kada se stvaraju temelji buduće mlade osobe. Osnovna  misao u našem radu je da vrtić kao mjesto življenja djece bude nadogradnja obiteljskom odgoju  stoga smo stvarali uvjete da se djeca u vrtiću osjećaj sigurno, sretno i zadovoljno, jer vrtić je njihov drugi dom. 

Naši predškolarci u matičnom vrtiću kao i u podružnici pripremili su zajedno sa svojim odgojiteljicama prekrasnu priredbu za sve prisutne. Nije nedostajalo pjesme, plesa, recitacija i igrokaza. Na njihovim licima vidio se osjećaj sreće, ponosa i veselja, a među okupljenim pala je i pokoja  suza ponosnih roditelja i odgojiteljica.

Vrlo emotivno oprostili su se i roditelji predškolaraca  od svih  nas te im se ovim putem zahvaljujemo na kvalitetnoj i uspješnoj suradnji tijekom svih godina.

Nakon priredbe bilo je druženje roditelja i djece te djelatnika vrtića. Uz prefine torte obilježili smo kraj još jedne vrtićke generacije te zaželjeli im puno uspjeha u školi, sa željom da nas se uvijek sjete jer mi ćemo se uvijek sjetiti njih.

Dragi naši predškolarci ostanite i dalje svoji, budite hrabri i ustrajni na svom daljnjem putu.

SRETNO!