Dana 18.10. 2022. djeca iz matičnog i područnog vrtića sa svojim odgojiteljicama  sudjelovala su na predstavljanju knjige DRVO DOBRIH ŽELJA u  Gradskoj knjižnici Pregrada. Prijevoz su nam omogućili naši uvijek dostupni vatrogasci iz DVD PRIŠLIN I DVD STRAŽA. Oni su uvijek tu za nas, suradnja s njima je neprocjenjiva.

Djeca iz starije odgojne skupine također su sa odgojiteljicama sudjelovala na Humskoj kestenijadi koja je održana dana 22.10.2022.u  organizaciji  Općine Hum na Sutli te Humskih udruga. Ovim putem zahvaljujemo što smo i mi sudjelovali  te svojim nastupom razveselili mnoge. Veselimo se ponovnoj suradnji!

U mjesecu listopadu posjetio nas i KLAUN ČUPKO te svojim nastupom izmamio osmijeh na dječjem licu. Predstava je održana za djecu u matičnom i područnom vrtiću, kao i za polaznike predškole koji nisu u redovnom programu.

Od 17.10 .do 27. 10. 2022. u suradnji sa Crvenim križem provodili smo humanitarnu akciju NE DVOJI – ZA DRUGOGA ODVOJI! U ovoj humanitarnoj akciji skupljale su se potrepštine za najpotrebitije iz našeg područja. Zahvaljujemo svim roditeljima, djeci, djelatnicama koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju!

Mjesec listopad je zaista bio pun lijepih događaja! Boravili smo u prirodi , uživali na svježem zraku, kao i  u svim ostalim aktivnostima tijekom cijelog mjeseca.

 Hvala svima na trudu, osobito našoj dječici i odgojiteljicama, te svim djelatnicima vrtića koji su pokazali kao i uvijek svoju pozitivu i kreativnost u radu s djecom!